073 644 50 58 Reserveren
Herven 52-54 's-Hertogenbosch Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 22.00 uur open

Buffetten

Tijdens uw feest is het mogelijk dat wij een buffet voor u verzorgen. Hieronder treft u een aantal buffetten waaruit u een keuze kunt maken. Uiteraard is er veel meer mogelijk. Wij spelen graag in op uw specifieke wensen tijdens een persoonlijk gesprek.

Buffetten worden geserveerd vanaf een gezelschap van 25 personen en zijn compleet diner vervangend.


Standaard buffet d’n Boerderij

Soep
Verse groentebouillon met fijne boerengroenten

Salade
Pastasalade met rucola, rivierkreeftjes, cherrytomaten en tuinkruidendressing
Aardappelsalade met gerookte kip, augurk en kappertjes
Gemengde rauwkostsalade
Komkommersalade

Hartige boerentaarten
• Beenham, spek en prei
• Zalm, rode ui en verse dille

Plateau’s
Visplateau met verse gerookte zalm, forelfilet en makreel
aasplateau met diverse Hollandse en Franse kazen met ambachtelijke appelstroop
Boerenbrood met huisgemaakte kruidenboter en aioli

Warme gerechten
Oma’s gehaktballetjes in een kruidige tomatensaus
Gemarineerde kippendijen in een huisgemaakte satésaus
Hele zalmfilet uit de oven met een witte-wijn dillesaus
Verse boerenfriet uit het naburige Hedel


Buffet Boerin Anna

(basis standaard buffet d’n Boerderij koude gerechten met aanvulling en verandering van warme gerechten)

+ Carpaccio van roodbont rund op boerenwijze
+ Meloen met Brabantse plaatham
+ Vers fruit salade

Warme gerechten
• Warme Helvoirtse beenham met een honing whiskeysaus
• Varkenshaas in een romige paddenstoelensaus
• Gemarineerde kippendijen in een huisgemaakte satésaus
• Hele zalmfilet uit de oven met een witte-wijn dillesaus
• Verse boerenfriet uit het naburige Hedel


Buffet Boer Piet

(basis standaard buffet d’n Boerderij koude gerechten met aanvulling en verandering van warme gerechten)

+ Huisgemaakte boerenpaté
+ Carpaccio van roodbont rund op boerenwijze
+ Meloen met Brabantse plaatham
+ Vers fruit salade

Warme gerechten
• Warme Helvoirtse beenham met een honing whiskeysaus
• Varkenshaassaté in een huisgemaakte satésaus
• Runderhaaspuntjes in een boeren stroganoffsaus
• Visstoofschotel in een witte wijn dille saus
• Aardappel gratin
• Verse boerenfriet uit het naburige Hedel


Buffet de Knecht A

Winterbuffet bestaande uit diverse stamppotten

Soep
Brabantse prolsoep met aardappel, prei en spek

Salade
Rauwkostsalade en verse huisgemaakte appelcompôte volgens Anna’s recept

Stamppotten
Boerenkool, zuurkool, peestamp (wortel en ui) en andijvie

Vlees
(ambachtelijke producten van onze leverancier slagerij Timmermans)
Speklappen, rookworst, boerenstoofvlees , saucijzen en bourgondische rib


Buffet de knecht B

Varkenshaassaté in huisgemaakte satésaus
Malse gemarineerde ribbetjes
Kippendijen in een ketjapgembersaus
Rauwkostsalade
Komkommersalade
Atjar, gebakken uitjes en augurk
Boerenbrood met kruidenboter
Rijst en verse boerenfriet


Extra warme opties*

Runderstoofschotel op boeren wijze
Kippendijen in een huisgemaakte satésaus
Kippendijen in een stroganoffsaus
Beenham met een honing/mosterdsaus
Varkenshaas medaillons in een paddenstoelensaus
Malse ribbetjes gemarineerd in een chilisaus
Zalmfilet met witte wijnsaus
Visstoofschotel
Rijst
Aardappelgratin
Gebakken krielaardappeltjes

Soepen als voorgerecht op uw buffet*

Boeren groentesoep met soepvlees en ballen
Biologische tomatensoep
Prolsoep (Brabantse aardappel-preisoep)
Boeren Franse uiensoep

Desserts*

Wij bieden diverse mogelijkheden voor desserts na uw buffet.
Zoals bijvoorbeeld een dessert buffet, ijscoupes of handijs.
U kunt alle opties terug vinden in onze prijslijst.


*Tegen meerprijs bij te bestellen. Voor onze voorwaarden en actuele prijzen verwijzen we u graag naar onze prijslijst.